In het hart van al mijn bezigheden ben ik verhalenverteller. Een verhalenkunstenaar die schildert, schrijft maar ook middels verhalen wil inspireren, ontmoeten en verbinden.

Ik ben opgeleid als Creatief Therapeut. Na mijn opleiding heb ik vijftien jaar als trainer, coach en docent gewerkt met diverse groepen als vrijwilligers, inburgeraars, ZZP-ers en veel met jongeren. Van jongs af heb ik veel kunstzinnige vlieguren gemaakt, al schrijvend, tekenend en vertellend.

In mijn kunstzinnige werk maar ook in mijn werk met mensen stel ik graag de vraag wiens verhaal je leeft, die van je jezelf of van een ander? Voor mij is dat een belangrijke vraag, omdat ik geloof dat ieder zijn eigen legende te leven heeft.

Op dit moment werk ik als zelfstandige voor een aantal vaste opdrachtgevers en maak ik me op voor het uitkomen van mijn roman bij Ambo Anthos volgend jaar zomer.

Nieuwsgierig geworden? Contact is leuk.