Uitgeverij Ambo Anthos

Afgelopen juni tekende ik het contract en volgend zomer komt mijn roman uit.
Meer info over Ambo Anthos

De Nationale Vertelschool

De Nationale Vertelschool bestaat dit jaar 10 jaar en heeft al vele mensen met het vertelvirus besmet. Niet alleen leert de vertelschool je over verteltechnieken, de opbouw van verhalen, over dialogen en personages maar vooral wat voor een verteller jij bent. Mijn liefde voor verhalen breng ik over als docent aan de Nationale vertelschool in Amersfoort.

Meer info de Nationale Vertelschool

Het Dagelijks Bestaan

De Stichting Het Dagelijks Bestaan positioneert zich op het snijvlak van jeugdhulpverlening, sociale activering, zingeving, onderwijs en arbeid. HDB stelt zich ten doel om jongeren tussen 14 en 24 jaar een kleinschalig leer- en ontwikkeltraject te bieden en hen te begeleiden op de weg terug naar onderwijs en/of werk en/of (langdurige) hulpverlening.
In het Dagelijks Bestaan breng ik vrijwilligers, stagiaires, medewerkers en jongeren samen. Elke woensdagochtend komen alle medewerkers, vrijwilligers en jongeren bij elkaar om naar een verhaal te luisteren en daarna met elkaar in gesprek te komen over het verhaal. Verder geef ik intervisie binnen het Dagelijks Bestaan en leer ik, samen met mijn collega Iris Berger,de jongeren spelenderwijs vertellen en presenteren.
Meer info Dagelijks Bestaan

Praktijk voor Arbeid en Gezondheid

Deze praktijk aan de IJssel en Zutphen werkt met vragen op het terrein van instroom, doorstroom of uitstroom van mensen in werk. Samen met Jacqueline Groenwold verzorg ik een paar keer per jaar Kompasgroepen, intervisie trajecten waarin zelfregie een belangrijk doel is.
Meer info PVA