Jury rapport studenten MindMe

Menu

Jury rapport studenten MindMe

Gisteravond zijn de studenten van MindMe officieel benoemd tot Green Ambassadors! Een grote eer, want dit was de eerste Green Ambassador uitreiking van Windesheim en dit betekent dat wij als onderzoeksgroep goed opvallen.

Jury Rapport

“Met het project MindMe hebben jullie het thema mentale gezondheid stevig op de kaart gezet binnen Windesheim. Met jullie art-based actie onderzoek hebben jullie manieren ontwikkeld om het thema bespreekbaar te maken en oplossingsrichtingen gecreëerd. Deze kennis delen jullie door binnen Windesheim jullie stem te horen. Zo heeft het thema mede dankzij jullie een belangrijke plek gekregen in de strategische koers en hebben jullie bijgedragen aan de naamsverandering van het Student Support Centrum.

We moedigen jullie aan om jullie stem in te blijven zetten om de mentale gezondheid van studenten-en docenten- breed bespreekbaar te maken binnen alle domeinen. Dat draagt bij aan het samenwerken aan een duurzaam Windesheim.”