Persoonlijke coaching, intervisie en training

Als het gaat over het vinden of versterken van je eigen verhaal ben je bij mij aan het goede adres. Ik gebruik vaak creatieve en narratieve invalshoeken om tot de kern van een verhaal te komen. Ik heb ik vijftien jaar gewerkt met diverse groepen als vrijwilligers, ZZP-ers, docenten en met jongeren. Neem voor meer informatie contact met mij op.

De Nationale Vertelschool

De Nationale Vertelschool bestaat dit jaar 10 jaar en heeft al vele mensen met het vertelvirus besmet. Niet alleen leert de vertelschool je over verteltechnieken, de opbouw van verhalen, of over dialogen en personages maar zoekt ook met jou uit wat voor een verteller jij bent. We geven een intensieve verteltraining, een introductie in de vertelkunst, workshops waarin je jouw verhaal tot goud kunt vormen en individueel coaching.

Meer info de Nationale Vertelschool

Praktijk voor Arbeid en Gezondheid

Deze praktijk aan de IJssel en Zutphen werkt met vragen op het terrein van instroom, doorstroom of uitstroom van mensen in werk. Als loopbaancoach begeleid ik mensen weer op weg en handteer daarbij vaak een creatieve en narratieve invalshoek. Samen met Jacqueline Groenwold verzorg ik een paar keer per jaar Kompasgroepen, intervisie trajecten waarin zelfregie een belangrijk doel is.
Meer info PVA

Portretten of illustratie

Ik kan in opdracht een portret van jou of je familie schilderen of illustraties verzorgen (zie mijn portfolio voor de mogelijkheden).Portretten, Portfolio