Aanbod

In het hart van al mijn bezigheden ben ik verhalenverteller. Een verhalenkunstenaar die schildert, schrijft maar ook middels verhalen wil inspireren, ontmoeten en verbinden. In mijn kunstzinnige werk maar ook in mijn werk met mensen stel ik graag de vraag wiens verhaal je leeft, die van je jezelf of van een ander? Voor mij is dat een belangrijke vraag, omdat ik geloof dat ieder zijn eigen legende te leven heeft.

De laatste verhalenweefster

Leesclubs

Opdrachtgevers

De Nationale Vertelschool

De Nationale Vertelschool bestaat dit jaar 10 jaar en heeft al vele mensen met het vertelvirus besmet. Niet alleen leert de vertelschool je over verteltechnieken, de opbouw van verhalen, of over dialogen en personages maar zoekt ook met jou uit wat voor een verteller jij bent. We geven een intensieve verteltraining, een introductie in de vertelkunst, workshops waarin je jouw verhaal tot goud kunt vormen en individuele coaching. Bij mijn Agenda zie je de workshops die ik geef.

Praktijk voor Arbeid en Gezondheid

Deze praktijk aan de IJssel en Zutphen werkt met vragen op het terrein van instroom, doorstroom of uitstroom van mensen in werk. Als loopbaancoach begeleid ik mensen weer op weg en handteer daarbij vaak een creatieve en narratieve invalshoek. Samen met Jacqueline Groenwold verzorg ik een paar keer per jaar Kompasgroepen, intervisie trajecten en regisseursdagen, waarin het versterken van zelfregie een belangrijk doel is.

Familieportretten

Ik ben een verhalenverteller die schildert en in portretten kan ik mijn voorliefde voor verhalen het beste kwijt. Zo schilderde ik Bas Steman en Ramses Shaffy, als een ode aan een belangrijke mentor/inspiratiebron voor Bas, Josha Zwaan en haar dochters bij de Noordzee en Marlies Claassen en haar man Tom Klein op hun best als ze muziek aan het maken zijn. Voorts maak ik familieportretten en schilder dan meerdere generaties en datgene wat hen verbindt.