Boeken-/Leesclubs/lezingen in boekhandels

Boeken-/Leesclubs/boekhandels kunnen rechtstreeks contact met mij opnemen voor een avond om te spreken over de thema’s in de laatste verhalenweefster. 

(Familie)-portretten

Ik kan in opdracht een portret van jou of je familie schilderen (zie mijn portfolio voor de mogelijkheden).Portretten, Portfolio

De Nationale Vertelschool

De Nationale Vertelschool bestaat dit jaar 10 jaar en heeft al vele mensen met het vertelvirus besmet. Niet alleen leert de vertelschool je over verteltechnieken, de opbouw van verhalen, of over dialogen en personages maar zoekt ook met jou uit wat voor een verteller jij bent. We geven een intensieve verteltraining, een introductie in de vertelkunst, workshops waarin je jouw verhaal tot goud kunt vormen en individueel coaching. Ook kunnen we op maat een training of workshop verzorgen.

Meer info de Nationale Vertelschool

Praktijk voor Arbeid en Gezondheid

Deze praktijk aan de IJssel en Zutphen werkt met vragen op het terrein van instroom, doorstroom of uitstroom van mensen in werk. Als loopbaancoach begeleid ik mensen weer op weg en handteer daarbij vaak een creatieve en narratieve invalshoek. Samen met Jacqueline Groenwold verzorg ik een paar keer per jaar Kompasgroepen, intervisie trajecten waarin zelfregie een belangrijk doel is.
Meer info PVA