Documentaire Dochters & Vaders

geplaatst in: Blog | 0

Ik vertelde afgelopen zondag het meest persoonlijke verhaal dat ik tot nu toe vertelde. In Luxor, een van de oudste filmtheaters van Nederland, weefde ik live een aantal verhalen aan elkaar die hebben geleid tot wie ik nu ben. Ik nam mijn publiek mee naar Colombia waar ik opgroeide met kloofdichters als ouders en wat dat betekende voor mij als kind. En ook hoe de kloof in mijn gezin groeide en hoe dat mijn materiaal werd.
Er werden tijdens mijn verhaal opnamen gemaakt voor de documentaire Dochters & Vaders vertellen, een tweeluik, waarin vier vrouwen (Sarah Marijnissen, Adelheid Roosen, Jura Lipovsky en ik) vertellen over de band met onze vaders.

UITZENDINGEN TWEELUIK (elk 60’) DOCHTERS EN VADERS

Zondag 2 april 2023, de boeddhistische blik | KRO-NCRV. NPO 2 rond 15.25, Deel 1
Zondag 9 april 2023, de boeddhistische blik| KRO-NCRV. NPO 2 rond 15.25, Deel 2

UITZENDINGEN TWEELUIK (ELK 60’) MOEDERS ZIJN OOK DOCHTERS

Zondag 19 maart, de boeddhistische blik | KRO-NCRV. NPO 2 rond 15.25, Deel 1
Zondag 26 maart, de boeddhistische blik | KRO-NCRV. NPO 2 rond 15.25, Deel 2

Volgen Marita Coppes:

Weaver of stories for change

Ik weef verhalen voor verandering.

Laatste berichten van