De laatste verhalenweefster

Jan Terlouw over de laatste verhalenweefster

Beste mevrouw Marita Coppes,

Pas in deze rustige vakantietijd heb ik (uw boek) kunnen lezen. Met veel genoegen, kan ik u zeggen. De tegenstelling tussen de nietsontziende hebzucht van het blanke kapitalisme tegenover de diepe menselijkheid van een cultuur waarin goed en slecht met elkaar worstelen is goed om belicht te worden in deze tijd waarin een fundamentele omwenteling van ons gedrag zo evident nodig is. Uw boek heeft me er ook weer bij bepaald hoe diep en wezenlijk vrouwen betrokken zijn bij de aarde, het leven, geboorte en dus dood. Mooie symboliek, het leven als een weefsel met fouten en gouden draden, en verbinding met het verleden.
Dank voor het mooie cadeau dat u me hebt gestuurd.

Vriendelijke groet,

Jan Terlouw

Volgen Marita Coppes:

Weaver of stories for change

Ik weef verhalen voor verandering.

Laatste berichten van