Mind Me – impact door de ogen van studenten

geplaatst in: Blog | 0

Item gemaakt door Femke Straub (studente journalistiek Windesheim)
Veel jongeren hebben last van problemen rondom hun mentale gezondheid. Sommige studenten zetten daarom studenteninitiatieven op om de problemen te onderzoeken en op te lossen. Eén van die initiatieven op Hogeschool Windesheim is Mind Me. Elke woensdagochtend komen de studentonderzoekers en docenten van die projectgroep samen om te bespreken wat de school het best kan doen om de mentale gezondheid van studenten te bevorderen.

Delen is fijn!
Volgen Marita Coppes:

storyteller

De kracht van verhalen gaat als een gouden draad door mijn leven. Ik ben weldoorvoed met verhalen; beleefde vele lees-schrijf-luister-en- vertel-vlieguren. Het maakte mij schrijfster, verhalenverteller en netwerkwever.