Ik werk als zelfstandige voor een aantal vaste opdrachtgevers. Ik geef trainingen en gastlessen over Storytelling en bouw graag mee aan persoonlijke verhalen.

Opdrachtgevers

Nationale Vertelschool

De Nationale Vertelschool bestaat ruim 10 jaar en heeft al vele mensen met het vertelvirus besmet. Naast het vak verhalenvertellen leer je op de Nationale Vertelschool ontdekken wat jouw eigen stem is als verteller.

Windesheim

Voor het Honours College geef ik gastlessen voor de module Leadership and Change over Storytelling and Pitching en heb jongeren gecoacht ter voorbereiding op een storytelling-event. Voor het Teacherscollege geef ik een gastles over de opbouw van verhalen. In februari starten we een Hogeschool Keuze Module ‘Binnenste buiten’ over de weg naar Persoonlijk Leiderschap.

Dialogue

Storytelling helpt juristen helpen om datgene wat ze willen vertellen snel terug te brengen tot de kern. Juist bij de veelal droge juridische materie, zoals gesprekken, onderhandelingen en gerechtelijke procedures kan dit goed van pas komen. Tijdens mijn trainingen worden veel handvatten gegeven om (nog) overtuigend (er) te pleiten.

Het Dagelijks Bestaan

HDB stelt zich ten doel om jongeren tussen 14 en 27 jaar een kleinschalig leer- en ontwikkeltraject te bieden en hen te begeleiden op de weg terug naar onderwijs en/of werk en/of (langdurige) hulpverlening. Het persoonlijke verhaal van de jongeren binnen. Het persoonlijke verhaal vormt mijn werkmateriaal.

Praktijk voor Arbeid en Gezondheid

Wij onderzoeken, coachen, begeleiden en adviseren bij werkgerelateerde vragen. U kunt bij de PVA terecht voor uw vragen op het terrein van instroom, doorstroom of uitstroom van mensen in werk. Ik ben werkzaam als arbeidscoach en ik begeleid met Jacqueline Groenwold de intervisie bijeenkomsten (Kompasgroepen).