In het hart van al mijn bezigheden ben ik verhalenverteller. Een verhalenkunstenaar die schildert, schrijft maar ook middels verhalen wil inspireren, ontmoeten en verbinden. In mijn kunstzinnige werk maar ook in mijn werk met mensen stel ik graag de vraag wiens verhaal je leeft, die van je jezelf of van een ander? Voor mij is dat een belangrijke vraag, omdat ik geloof dat ieder zijn eigen legende te leven heeft.

Mijn verhaal is begonnen in Cali, Colombia, ik woonde daar tot ik 5 jaar oud was. Na mijn afstuderen (als Creatief Therapeut) ben ik voor het eerst weer teruggekeerd naar Latijns Amerika waar ik van dichtbij meemaakte wat de oliewinningen in de jungle aanrichtten. Deze ervaring heeft me ge├»nspireerd tot het schrijven van ‘de laatste verhalenweefster.

Ik heb ik vijftien jaar als trainer, coach en docent gewerkt met diverse doelgroepen als vrijwilligers, inburgeraars, ZZP-ers, docenten en jongeren. Op dit moment werk ik als zelfstandige voor een aantal vaste opdrachtgevers. 7 juni is mijn roman ‘de laatste verhalenweefster’ verschenen bij Ambo Anthos.